Underbar lördag

Viggo4juni

Hej på er 🙂

Lördagen blev bättre än jag först kunde tänka mig ♥

På morgonen tyckte jag det kändes trist med tanke på vädret. Jag blir mer påverkad av vädret än jag önskar i bland. Vi gick ut och myste på baksidan. När solen visade sig var det riktigt skönt ändå. Lagom temperatur för Viggo att leka i, inte för varmt.

Han invigde sina nya skor som han fick när han fyllde år. Stilen när han gick, haha, så söt att hjärtat smälter. Var ovant för honom att ha rejäla dojor. Han kan inte gå själv än, vi håller i honom. Lunchen åt jag och sambon på olika tider. När det var min tur intogs den på altanen. Det blev räksallad, fanns räkor kvar från i fredags. Gott och härligt.

På eftermiddagen tog vi en promenad. Redan då började Viggo bli trött. Inte konstigt som han håller på om nätterna, dessutom sov han kort middag 😉 Efter bad och välling var det godnatt, klockan var 19. Vi förstod tidigt hur kvällen skulle bli, därför väntade vi med middag. Det blev grillat och vi åt på altanen, var nästan som att gå på dejt ♥

Viggo vaknade vid 5 i morse. Hela familjen är extra trött i dag.

Min sambo är och handlar och Viggo sover middag. Dagen tar vi som den kommer.

Viggo4juniNr2

Viggo upptäckte en maskros och gjorde sitt ”gos-ljud” ♥

Mat4juni

Inte så fin matbild, men riktigt gott var det. Fick som ett glädjerus i kroppen. Ljuvligt att äta på altanen både lunch och middag 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *