Långhelg

Kök4juni

Hej på er 🙂

I går satte Ikoz mig i extra arbete, han spillde ut blomvasen på köksbordet. Jag hade snittat om blommorna och fyllt på med mycket vatten dagen innan 😉 Tur att det fanns ett gäng handdukar som väntade på att tvättas i tvättstugan. Han och sina nejlikor.

Det var väntat att natten kunde bli si och så. När vi hade lagt oss vaknade Viggo, efter många försök fick jag honom att somna utan att amma. (Vilket han fick göra vid 19.)

Han vaknade igen. Vi hoppades att han kunde nöja sig med välling, det gjorde han inte. Jag gav inte vika utan fick honom att somna om till slut. När han väckte mig 4,40 då fick han äntligen tutta ♥ Känner mig hård när han inte får amma fast det är det han vill.

Vi har under en längre tid trappat ner. Det är bara sen kväll/natt/tidig morgon han visar att han vill amma. Erbjuder jag vid 11 – 11,30 när han börjar bli trött tar han gärna emot. Dom senaste tre dagarna har han fått annat som mellanmål i stället. Är övertygad om att det är myset han vill åt. Välling vägrade han och det är bara mamma som gäller.

Den här helgen blir lugn, det behöver vi efter kalasandet förra helgen. Jag hade önskat fint väder med värme. Kontraster, i går låg jag i bikini och i dag får jag klä på mig. Vi får fixa med annat i stället. Det som är positivt är att det var svalt och skönt i natt.

Blommor4juniNr3

Ikoz favoritblommor. Han har plockat nejlikor och kommit upp i sängen, romantiskt ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *