Egen pool

Viggo2juni

Hej på er 🙂

Efter ytterligare en stökig natt var det härligt med en bra dag ♥

Allt blev upp och ner. Viggo ammade på andra (”fel”) tider och det skulle bli ett långt glapp till morgongröten. Tidigt i ottan fick pappan försöka trösta honom med välling då mamman strejkade. Vill inte amma fler än 4 ggr/dygn, snarare försöka trappa ner (tids nog). Efter ca 1,5 timme somnade Viggo äntligen om, lagom till pappan skulle till jobbet.

Troligtvis var det att han behövde göra nr2, för sedan kom han till ro. Jag blev förvånad att klockan var 9 när han vaknade, det var välbehövligt för oss båda. Tiderna under dagen har kommit lite i otakt, så får det vara. Middagsluren var en kortis, ca 40 minuter.

Hoppas på bättre nätter nu 😉 Det är underbart med värmen jag älskar det, nackdelen är att det blir väldigt varmt i våra sovrum. Det påverkar säkerligen Viggo med ♥

I födelsedagspresent fick Viggo en rejäl pool som han har invigt i kväll 🙂 Även fast vattnet inte var jättekallt, ville han helst stå utanför poolen och plaska. En stund i poolen blev det om pappa höll i. Testade badbyxorna han fått, dom åkte av rätt fort.

Viggo&Pappa2juni

 

Viggo2juniNr2

Tidigare i dag svalkade Viggo sig med isnappen 🙂

Viggo2juniNr3

Dags för en kvällsbestyr. Jag ska ta mig en lång dusch med hårtvätt 🙂

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Egen pool

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *