Egen gunga

Viggo1juni

Hej på er 🙂

Efter en dryg natt har jag gjort mitt bästa för att göra dagen bra för Viggo ♥

Han sov oroligt och vaknade flera gånger, sömnen blir rejält hackig. Därför ville jag att min sambo skulle komma hem så fort som möjligt efter jobbet. Men jag kom på att det vore roligt om Viggo fick en gunga 😉 Så han åkte förbi Lekia på vägen hem. Viggo fick pengar när han fyllde år. Han har gungat i kväll, nöjd även fast han också är trött.

Middagsluren var på ca 1,5 timme i dag, vilket är bra för att vara han. Jag passade på att få sol på mig en halvtimme och äta lunch i lugn och ro, skönt. Nu ska vi strax äta varma mackor, bara vara och fixa kvällsbestyr. Får se när han tänker somna i kväll.

Viggo1juniNr2

Sötaste gosnöret ♥

Hoppas ni har en härlig kväll.

2 svar på ”Egen gunga

    • Åh jaa det var han 🙂 Tror det var lite sövande att gunga i den ljumma sommar(?)kvällen, för ögonlocken blev tunga stundvis. Förstår honom efter natten som var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *