Fint väder

Rosor31maj

Hej på er 🙂

Äntligen sol och värme. Har fått sol på mig en stund. Mest är det att hålla koll på och roa Viggo den tid han har lust att vara ute. Han satt i skuggan. Zim smet ut en sväng, han fick tugga gräs sedan tog jag in honom. Kan inte riktigt ha koll på dom båda.

Önskar fint väder i helgen. Då kan Viggo vara med pappa och jag sola 😉 Jag är en soldyrkare, det är inte han. Min kropp mår bra av värme. När jag var yngre ville jag vara i solen länge, nu sitter jag kortare stunder och gör annat mellan. Vill inte bränna mig.

I kväll har familjen varit på altanen en sväng, mysigt ♥ Vi städade där för ett tag sedan, det märks inte, massor av pollen. Skatorna har badat, det var nästan slut på vatten i fågelbadet så det har jag fyllt på. Nu är det dags för välling och bad för våran goding ♥

Rosor31majNr2

Jag fick fina rosor av mamma i lördags ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *