Heltid

Viggo&Mamma29maj

Hej på er 🙂

Från och med i dag jobbar min sambo heltid ♥

Det kommer kännas ovant att han är borta från ca 7-17 varje dag. Jag hoppas det kommer gå bra för hela familjen och att båda våra ryggar fixar det. Han har varit saknad i dag och kom inte hem direkt. Jag hade behövt en helg efter helgen 😉

”Ytligt”. Mamman fastnar inte på bild ofta. Jag trivs inte med utslagen i ansiktet som jag fick när jag var gravid som fortfarande är kvar. Håret är allt annat än den kvalitén det var, frisörbesöket gjorde det tyvärr inte bättre, gillar inte riktigt färgen heller. Det ordnar sig förhoppningsvis med tiden. Smink använder jag sällan, det är då jag kan tänka mig vara med. Vi har så klart bilder där jag är naturlig, roligt att ha minnen kvar.

Tänk att vi har en 1-åring här hemma nu. Han är en riktig charmör.

Läget sedan en tid tillbaka är att han sover i eget rum, vaknar oftast 2 gånger/natt, sover en middagslur, ammar 4 gånger/dygn, har fortfarande lite svårt för bitar i maten även om det är mycket bättre, går runt möbler, kan stå utan att hålla i sig även om det inte är lika spännande just nu, har olika ljud för saker, favorituttrycket är ”ka”.

Ser fram emot när han börjar prata 🙂 Han har så gullig röst.

Viggo&Mamma29majNr2

Bilder tagna precis efter att han sovit en lång middagslur, ett leende bjöd han på 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Heltid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *