Städhjälp

HallUppe27maj

Hej på er 🙂

I går städade vi övervåningen.

Härligt med doft av såpa och rena golv i någon timme i alla fall. Det är bra med städhjälp, men tror dom missuppfattat uppgiften. Zim lyckas extra bra när han går på lådan. Är som att han griper tag i all kattsand han kan och släpper ut det över golven.

Kalla oss pedanter för att vi dammsuger varje eller varannan dag. Tycker inte att kattsand och katthår är rätt kost för Viggo, känns aningen hårdsmält faktiskt 😉

I dag har vi varit på stan. Handlade kläder som Viggo ska ha på sig på sitt kalas och hämtade tårtan. Han hade svårt att komma till ro när han skulle sova i förmiddags och har varit lite kinkig. Hoppas på glad kille och att vi får det mesta gjort som vi har tänkt.

Sambon bakade drömmar i går, i dag blir det solskensbullar 🙂 Han är duktig.

Hjärtat smälter när Viggo delar ut en puss eller två ♥ I bland är han givmild och i bland inte. I går frågade jag: ”Får mamma pussen?”. Då gick han mot mig och sedan tvärvände han. Haha, min lilla charmör. Sedan fick jag många pussar i stället ♥

HallUppe27majNr2

Det här är väl en fin inrednings och fredagsbild 😉

Vi har kattsand i sängen till och med. Zim sprätter så det flyger ut för trappen och ner i hallen. Sedan släpper han sand längs med vägen där han går.

Önskar er en riktigt härlig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *