”Flow”

Kök24maj

Hej på er 🙂

Viggo och jag hade en bra dag i går, fast vi saknade pappan ♥ När Viggo sov middag rensade jag två lådor i min ”kaosbyrå”, det blev nästan en hel Ikeabag. Tvättade en maskin med det jag behöll som inte har använts på länge. Dammsög övervåningen en snabb sväng, då lekte han i spjälsängen. Jag tittade givetvis till honom flera gånger.

Kom in i ett ”flow” och fortsatte rensa i dag. Blev två lådor till i byrån och en del i min garderob. Totalt två knökfulla Ikeabags som nu är lämnade till Erikshjälpen. Känner mig nöjd och lättare. Det går smidigare att ta reda på rentvätt när det finns plats 😉

I dag är min sambo hemma, vi fixar med allt möjligt. Bland annat har jag tvättat klädseln till tvåsitssoffan. Vi har beställt tårta. Han har hämtat ut ett H&M paket med presenter till Viggo. Fina sommarkläder, han kommer bli så stilig. Längtar efter sol och värme.

Kök24majNr2

Hoppas ni har en skön kväll.

2 svar på ””Flow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *