Lång dag

Viggo14maj

Hej på er 🙂

I morse var jag vaken före 5 då sambons alarm skulle ringa. I bland undrar jag om jag har en inbyggd klocka i kroppen, eller om jag helt enkelt är vaken nästan jämt 😉

Natten var knasig. Viggo ammade så vi blev klara vid 00,00. Bad pappa att bära honom till spjälsängen den här gången. Av någon anledning ville inte Viggo sova då. Dom höll på ett bra tag där inne. Till slut gav han upp och kom tillbaka till mig. Viggo fick ligga i mitten av våran säng, det var mamma som saknades för då somnade han ♥

Jag måste ha blundat en stund, så efter en timme när jag vaknade gick det bra att lägga honom i sin säng. Vi ammade vid 00 och det var vid 2 vi bar in honom i hans rum. Fick inte i hop det i morse först. Härligt att han sov till strax före 6 utan att väcka mig.

Sambon har varit i stora staden och jobbat. Han åkte hemifrån strax efter Viggo hade vaknat och kom hem ca 19,30. Det känns extra skönt att veta att han är ledig torsdag och fredag 🙂 Då ska vi förbereda inför Viggos 1-års kalas som är på lördag. Vi hoppas på bra flyt, vore väldigt skönt om vi även kunde få det lite lugnt och mysa.

Viggo14majNr2

Bilder från 14 maj. Goaste och finaste killen med sötaste fötterna ♥

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Lång dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *