Eget rum

LilaRummet24maj

Hej på er 🙂

Viggo sov i pappas famn när jag kom hem från styrelsemötet i går ♥

Han vaknade när vi skulle bära upp honom. Jag sjöng för honom och han somnade om i min famn. Innan jag gick på mötet flyttade vi in spjälsängen i ”lila rummet”. En chansning för att se om alla sover bättre när han har eget rum. Det är värt ett försök.

Tanken är att Viggo ska få datarummet som sitt rum längre fram. Nu sover han bara uppe och lila rummet passar bättre för spjälsängen, vi har snedtak. Rummet är även lämpligt för det är bredvid vårat sovrum. Han verkade sova bra där inne. Han ville amma vid 23,10, jag hade ändå inte lyckats somna. Sedan väckte han mig efter 3-tiden.

Sambon skulle upp vid 6-tiden, jag var som vanligt vaken före och sa åt honom att stänga av larmet. För ovanlighetens skull somnade jag om, vaknade när han ropade: ”Puss, jag älskar dig, hej då”. Gulligt men han väckte både mig och Viggo 😉 Det spelade ingen roll, en stund senare behövde Viggo byta blöja, han hade gjort nr2.

Nu ska jag leka vidare med Viggo. Min sambo ska göra sparrissoppa, ska bli gott.

LilaRummet24majNr2

Hoppas ni har en skön kväll.

2 svar på ”Eget rum

    • Ja det är han 🙂 Trodde inte att jag skulle sova en blund i natt, men det gick ok. Det är ju mysigt att ha honom precis bredvid mig också. Var mitt initiativ, jag har nog bearbetat det undermedvetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *