Trädet blommar

Träd23maj

Hej på er 🙂

När vi var ute och planterade i lördags sa jag till sambon att nu blommar nog trädet om en dag eller två. I går började det bli mer rosa och nu är det underbart vackert 🙂 Det gäller att njuta av den tid det varar, blomningstiden är rätt kort.

Eftersom bloggen är lite som min dagbok, kanske det börjar bli enformigt att läsa om sömnfattiga nätter 😉 Men natten som var tog faktiskt priset. Viggo har varit ledsen flera gånger och mitt i natten ville han inte somna om heller. Blev inte mycket sömn alls.

Ändå vaknade han kring 6-tiden i morse. Han gick upp med pappa och bytte blöja. Vi lyckades få honom att somna om senare i kanske 45 minuter.

Det var varmt och skönt i dag så Viggo och jag tog en promenad. Han brukar vilja titta medans vi går och somnar när vi kommit hem av att jag drar vagnen. Inte i dag, jag har kämpat till och från mellan 12-15 för att få honom att sova, för trött var han.

Vet inte om det är en tand på gång igen som gör honom kinkig. Tredje gången gillt somnade han, behövde bara lägga honom i vagnen, då var klockan 15,15. Jag fick äta sen lunch under delvis skrik, fick mitt välbehövliga ”lunch-kaffe” 15,30. När jag borstade tänderna ska vi inte ens tala om. Han är underbar, i bland tryter bara orken en aning ♥

I kväll ska jag på styrelsemöte, jippiii *jääsp*. Det blir nog bra. Spännande att se om Viggo somnar i vanlig tid i kväll, när dagen varit upp och ner. Det fixar nog pappa 🙂

Trädet23majNr2

Tänk om det var så här fint jämt 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *