Familjemys

Viggo&Pappa22maj

Hej på er 🙂

Jag älskar lugna mornar med familjen ♥

Ändå har jag hunnit tvätta, hängt tvätten och skurat på toaletten. Viggo ammade efter 11, sedan somnade han i pappas famn. Den där förmiddagspromenaden blir inte av lika ofta längre 😉 Det är bara att bära ut honom sovandes i vagnen.

I går var vi ute någon timme, Viggo satt i vagnen och tittade på. Sambon rensade ett land på framsidan bredvid ytterdörren, vi brukar kalla det för ”skäms-landet”. När det var klart sådde jag blomfrön. En påse skulle räcka till 6 meter, vete katten hur dom gör då. Jag använde 4 påsar till ca 8 meter. Ganska svårt att se vart dom små fröna hamnar. Landet har mest skugga, vi håller tummen för att blommorna kommer upp ändå.

Nu ska jag sätta fart. Vid 15-tiden kommer Viggos gudmor, det ska bli trevligt att träffas. Vi ska bjuda henne på grillat.

Viggo22maj

Ikoz har fått konkurrens om titeln som ”bästa hjälpredan” 😉 Dom har delad plats nu ♥

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Familjemys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *