Håret

Hår20maj

Hej på er 🙂

Tror jag har skrivit det här några gånger förut 😉 I natt var det en sådan där hattig natt, när vi vaknat hur många gånger som helst av diverse olika saker.

Jag är fortfarande ur form efter gårdagen i frisörstolen. Att jag kunde känna så här efteråt hade jag räknat ut innan. Känner mig själv, jag är otroligt noggrann. Visar jag en bild på hur jag vill att mitt hår ska se ut, vill jag att det ska bli (nästan) på pricken lika.

Vet inte vad jag tycker om det jag ser i spegeln, hoppas jag vänjer mig och kan trivas. Tänkte att det skulle vara praktiskt att slippa en markant utväxt och bleka håret var 5-6:e vecka. I stället vill jag lägga fokus på Viggo. Jag har alltid fixat håret själv tidigare.

Min sambo tycker att jag är jättefin och säger att jag behöver ge det tid. Han är go ♥

Viggo var lite tagen i går efter vaccineringen. I dag har han tagit sig en längre sovstund igen, han vaknade precis. Sambon har varit på springtur. Resten av dagen blir lugn.

Hår20majNr2

Bjuder på bilder fast jag känner som jag gör 😉

Här kommer bilden jag hade med mig (lånad bild) och en förebild på mitt hår.

Önskar er en härlig lördag 🙂

2 svar på ”Håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *