Frisörbesök

BloggBlommor4oktober

Hej på er 🙂

Jag har spenderat precis hela dagen hos frisören.

Kom dit strax före 9 i morse och åkte därifrån 17,15. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle ta sådan lång tid. Jag har klippt och färgat håret. Hade en klar bild i huvudet hur jag ville ha det, balayage. Vet inte riktigt vad jag tycker än, det är ovant.

Har fruktansvärt ont i huvudet, blir att göra det jag kan för att få det att vända. Nu kom sambon äntligen hem med pizza. Är rejält hungrig, hade ändå tur då frissan bjöd på lite att äta. Det och en kopp kaffe gjorde att jag inte svimmade där i alla fall 😉

Jag har saknat min Viggo hela dagen, så här länge har vi aldrig varit i från varandra ♥

BloggBlommor7majNr2

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *