Vaccinering

Matsal19maj

Hej på er 🙂

I dag har våran lilla goding varit på läkarbesök och vaccinerats ♥

Vi hade tid 10,45, Viggo brukar börja bli trött ungefär då, han somnar oftast mellan 11,30 och 12,00. Han blev ledsen när läkaren undersökte honom och grät när han fick sprutorna. Jag var orolig och spänd. Är nålrädd, ändå skulle jag lätt byta med honom för att slippa se honom ledsen. Han väger 9 750 gram och är 72,4 cm lång.

Skönt att vi hade en glad kille när vi åkte hem. Han vinkade hej då till läkaren, jag såg inte men han sa det. Ute log han stort. Väl hemma slocknade han direkt. Var bara att lägga honom i vagnen. Han sov drygt 2,5 timme vilket är lång tid för honom.

Han har lekt tidigare och har ingen feber, men är mer kinkig. Hoppas han får må bra ♥

Rosor19maj

Rosorna stod länge den här gången 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *