BF för 1 år sedan

Viggo18maj

Hej på er 🙂

För ett år sedan i dag var det beräknad födsel av Viggo ♥

Jag trodde att han skulle komma före eller på BF. Jag var rejält stor och tyckte verkligen det var dags. Han hade det gott där inne och stannade ett bra tag till, närmare bestämt i 11 dagar. Då började vi med igångsättning, sedan kom jag igång av mig själv.

I dag har vi haft en riktigt bra dag. Vi har haft besök av lilla ”mini” och hans mamma. Det är roligt att se hur intresserad Viggo är av honom och att han gärna känner på hans huvud och så. Blir skoj att följa dom, när mini börjar krypa och blir mer rörlig 🙂

När jag la mig i går kväll fick Viggo sova vidare. Kvällen före tog jag honom till mig i min säng när jag la mig, i hopp om att han skulle vänta länge med att väcka mig. Eftersom det inte fungerade lät jag honom sova vidare. Han vaknade vid 00 och ville amma. Sedan sov han och tog ett långt uppehåll. Vi ammade så vi var klara vid 7 i morse.

Blir väckt varje morgon vid 6 när sambon går upp. Hinner oftast inte somna om innan Viggo vaknar. Tur det finns kaffe 😉 ”Borde” lägga mig tidigt någon kväll, vore skönt.

I morgon ska Viggo på BVC. Det är dags för läkarbesök och vaccinering. Jag gruvar mig. Hoppas allt går bra, att han inte blir alltför ledsen eller dålig efteråt ♥

Viggo18majNr3

Finaste killen i världen ♥ Med fyra små söta tänder 🙂

 

Önskar er en skön kväll.

4 svar på ”BF för 1 år sedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *