Grönskar

Blommor17maj

Hej på er 🙂

I natt var det sådan där natt igen, det kändes som jag var mer vaken än jag sov.

Jag tajmar inte alltid att sova när ”inget” annat stör. Är jag vaken när det är lugnt blir jag så klart störd när jag väl sover. Tyckte jag var smart som ammade Viggo när jag gick och la mig 22,30. Tänkte då bör han sova ett bra tag och inte väcka mig nära inpå när jag har somnat. Där hade jag fel 😉 Han vaknade och ville tutta 00,30 vilket är tätt.

Nästa sväng låg han hos mig i 35 minuter, vi var klara 4,50. Lite avundas jag dom som kan sova samtidigt. Ska inte klaga, det står inte på så vill han inte ha tutten mer ♥

Vägde mig i dag, äntligen börjar vågen med en 5:a. 59 kg för att vara exakt. Det känns kanon med tanke på att jag var uppe på 92 kg som mest 😉 När vi åkte in på BB hade jag tappat 2 kg och vägde 90 kg. – 33 kg på ett 1 år känns nästan overkligt. Hade inte vräkt i mig att äta heller. Jag var gravid och hade även mycket vätska i kroppen.

Vädret är trist, det positiva är hur allt grönskar. Häcken på baksidan blommar och snart har vi vårat efterlängtade insynsskydd 🙂 Önskar ändå att solen tittar fram snart, vill ha värme och verkligen kunna njuta ute. Kliar i fingrarna, vill plantera och så.

Pärlhyacinter17maj

Jag tänker på min goaste Aramis när pärlhyacinterna i gräsmattan tittar upp ♥ Han är väldigt saknad, även om han har det bra i katthimlen. Vi fick nästan 15 år tillsammans.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *