Några taklister

Kök16maj

Hej på er 🙂

Jag har insett att vara uppe till 1 på natten en lördag fungerar inte längre, det visste jag i och för sig redan 😉 Det har känts segt även i dag, det kommer liksom efter.

Vid 3,30 i natt var jag på toaletten. Det kändes som vänstra bröstet skulle sprängas. Dom senaste dagarna har Viggo ammat 4 ggr/dygn. Som tur var vaknade han när jag var på toa. Oftast vaknar han när jag går upp fast jag smyger. I natt var det skönt, trycket lättade när han ammade. Tar tid för kroppen att ställa om och det får det göra.

Något jag tycker är jobbigt just nu är att nästan varje blöjbyte är en brottningsmatch. Bajsblöjor är en riktig höjdare med en kille som vägrar ligga still. Byter på golvet och han snurrar och har sig med skit i rumpan 😉 Hoppas det är en fas som går över snart.

Min rygg tar rejält med stryk, det är bara att bita i hop. Tur han är bedårande go och söt när han inte snurrar och har sig. Hjärtat mitt som redan fyller 1 år den 29 maj ♥

Vi kunde lägga honom direkt efter vällingen i går. Jag har landat i att vi inte behöver amma vid nattning. Jättebra att han somnar, det innebär att pappa också kan natta honom. Som det har varit vaknar han ändå, så innan kvällen är över har han ammat.

Kök16majNr2

Några taklister. Kommer bli kanon när alla är på plats och dom är målade 😉

Önskar er en fortsatt bra start på veckan.

2 svar på ”Några taklister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *