Går sakta framåt

V-rum15maj

Hej på er 🙂

Det känns nästan som vi var på fest i går kväll, vi drack dock bara ett glas vin 😉

Att titta på Eurovision som höll på sent känns på. Tänkte har jag hållit mig vaken så här länge kan jag lika gärna se klart. Sambon blundade i soffan emellanåt. Jag tyckte att Australien skulle ha vunnit. Frans gjorde bra i från sig, men bäst var Måns och Justin.

Jag fick inte se hela Justins uppträdande för Viggo vaknade och ville amma. Han somnade direkt efter vällingen så det blev inte det vanliga myset vid läggdags ♥

Min sambo jobbade på bra i går. Äntligen har fler taklister kommit upp i köket (inte alla). Vi är verkligen tacksamma för hjälpen han fick och roligt att Viggo kunde leka med sin farmor samtidigt. Jag har insett för länge sedan att det blir klart när det blir klart 🙂

I dag ska vi grilla och pysslar på hemma i ett behagligt tempo.

V-rum15majNr2

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *