Regnrusk

Matsal14maj

Hej på er 🙂

Gårdagen blev rätt ok ändå, trotts incidenten på morgonen.

Vi städade övervåningen noga och dammsög nere, precis som tänkt. Härligt när det flyter på. På kvällen åt vi tacos, hann äta före Viggo skulle nattas. Sedan blev det välling och ett bad för honom. Från att vi drog ner till en sovstund/dag tar inte nattningen lika lång tid (som det är nu) Han ammar och kommer till ro direkt ♥

I dag ska vi få besök av Viggos farmor och hennes sambo. Min sambo ska få hjälp med att sätta upp taklister i köket. Allt som blir gjort känns som bonus, det har stått still länge nu. Har börjat vänja mig vid taklisterna på köksgolvet och ser det som inredning 😉

Kaffefläcken på mattan i vardagsrummet syns knappt. Har dammsugit på fläcken två gånger. Bra matta tycker jag 🙂 Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta fart.

Matsal14majNr2

Min sambo kom hem med röda rosor i går ♥

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *