Fredagen den 13:e

Viggo13maj

Hej på er 🙂

Dagen började bra, med en full kopp kaffe ut över bordet, mattan och ena soffan.

Jag brukar vara försiktig med allt. Koppen brukar stå på ett bord där Viggo inte kommer åt, i dag gjorde den inte det 😉 Viggo tog tillfället i akt och lyckades tippa ut allt. Jag hade inte tagit en enda klunk, hade nästan glömt bort kaffet och reagerade efter en stund på ljudet när det rann. I bland är huvudet extra trött. Vi var bredvid varandra.

Tur i oturen, Viggo fick inte en droppe på sig. Mitt kaffe är aldrig hett för det är nästan lika mycket mjölk i det som kaffe 🙂 Kameran och datorn klarade sig. Överkastet och duken slängde jag i tvättmaskinen. Mattan däremot fick fläckar, det har den fått förut och efter några dammsugningar var dom borta. Hoppas på det denna gång med.

Är mer trött i dag, blev en lång dag i går när sambon var i Stockholm och jobbade.

Vi har tänkt städa övervåningen noga i dag och dammsuga golven nere. Tur vi har bra hjälp från Viggo som inte är rädd för att ta i 😉 Här i full färd med att bära en säck kattsand. Nu ska sambon och jag dricka kaffe (det gör jag under extrem försiktighet)

Viggo13majNr2

Sötrumpa ♥

Önskar er en riktigt mysig fortsättning på fredagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *