Tidig morgon

Mårbacka12majNr3

Hej på er 🙂

I morse var sambons klocka ställd på 5,15, han skulle till stora staden och jobba.

Jag var vaken före 5 och sa åt honom att stänga av larmet i hopp om att inte väcka Viggo. Han sov inte länge ändå. Däremot somnade han om ca 45 minuter efter han ammat och bytt blöja. Då låg jag vaken. I bland känns det som jag är mer vaken om nätterna än jag sover 😉 Jag är riktigt trött så det kan vara en aning frustrerande.

I dag när Viggo sov middag var det ingen åkgräsklippare, tant, hemtjänst eller annat som väckte honom. Tack för det. Däremot var det tur att jag satt ute större delen av tiden. ”Kompis” (katten) kom förbi och hoppade upp i vagnen fast Viggo låg där. Jag lyfte så klart ner honom. Viggo var på väg att vakna några gånger, då vaggade jag vagnen och han sov vidare. Blev ca 1,5 timme. Dagen blir bättre när han får sova ♥

Min sambo kom hem ca 17,30. Jag tog en efterlängtad långdusch med hårtvätt, skönt. Skulle behöva gå och lägga mig tidigt, får se hur det blir med den saken 🙂

Mårbacka12majNr2

Det är mycket blommor i mårbackorna jag lyckats övervintra 🙂 Även om dom är betydligt tunnare än dom jag har köpt i år som står i köksfönstret.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Tidig morgon

    • Tack 🙂 Jag är jättenöjd att jag lyckades få 5 av 6 att överleva en vinter, det är första gången. Dom ser ungefär lika ut allihopa, massor av blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *