Årsstämma

Viggo11maj

Hej på er 🙂

I kväll är det dags för årsstämma med föreningen där vi bor. Förra året hade jag gått över tiden med Viggo och var inte på topp, sambon fick gå själv på stämman. I kväll är det jag som går och Viggo och pappa är hemma. (Jag sitter med i styrelsen.)

Det här med ändrade rutiner. Viggo ammar i snitt 5-6 gånger/dygn nu. Vill vänja av oss båda långsamt. I går sov han ju hela natten och under morgon/fm. blev det 2 amningar. Sovstunden på dagen var bara 40 minuter för att han blev väckt. Han somnade direkt efter vällingen vid 19,30. Sambon kunde bära upp honom till spjälsängen.

Våran kvällsrutin som vi har haft i snart 1 år blev inte av. Jag fick mens i går, bra tajming. Kände mig låg. Att amma 2 gånger i stället för 5-6 kändes inte bra i kropp och hjärta. När jag la mig för kvällen blev det en stund på spikmattan. Då vaknade min goding och vi avslutade till slut kvällen med amning vid 22,40, skönt 😉 ♥

I natt väckte han mig före 3 och sedan efter 6. I morse var han trött. Efter om och men somnade han bredvid mig. Han brukar sova mellan 30 min och en timme. Jag var inte orolig att vi skulle sova länge. Blev rejält förvånad när jag såg att klockan var 10. Jag lyckades somna efter ett tag jag med, när jag såg att han verkligen somnat.

Dagen blev upp och ner. Han var trött när han fick lunch. När han hade sovit 20 min. kom åkgräsklipparen igen, som tur var vaknade inte Viggo. Däremot blev han väckt av granntanten och hemtjänsten ett tag senare. Blev nog nästan 1 timme i alla fall.

Viggo11majNr2

Goaste killen ♥

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *