Framsteg(?)

Kök10maj

Hej på er 🙂

Vilken lätt nattning vi hade i går kväll jag och min goding ♥

Han ammade klart vid 20 och somnade vid bröstet. Jag kunde lägga ner honom i spjälsängen så sussade han sött. Vid 00,30 grät han till, det räckte med att jag gav honom min hand, då somnade han igen. Sedan sov han och vaknade vid 6 i morse.

Gissa om det var både ovant och härligt. Hoppas det håller i sig. Den här mamman har vaknat hur många gånger som helst ändå, jag är van vid att bli väckt hela tiden 😉

När vi tog promenaden i förmiddags blev det lika som i går, en kille som ville titta på allt i stället för att sova fast han var trött. När vi närmade oss hemma hängde han med huvudet mot stödet i vagnen. Väl på gården var det bara att luta bak vagnen så sov han. Blev 40 minuter, sedan väcktes han av åkgräsklipparen precis utanför.

I dag kom min sambo hem tidigare från jobbet, skönt. Han ska i väg till stora staden en annan dag i veckan, då blir han borta längre i stället.

Kök10majNr2

Nu trivs jag med stora fina mårbackor i köksfönstret 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *