Ändrade rutiner

Matsal9maj

Hej på er 🙂

Här verkar det vara ändrade rutiner med Viggo. Under ledigheten har han klivit upp med pappa och tagit sin sovstund tidigare på förmiddagen. Viggo vaknar oftast mellan 6-7. När han är med mig brukar vi gå ut och gå strax före 11, han har somnat ganska direkt.

I dag gick Viggo och jag på promenad 11,15. och kom hem 11,55 med en vaken kille. Drog vagnen fram och tillbaka utanför dörren, då somnade han. Det är mycket att titta på 🙂 Han sov 1 timme och 20 minuter. Jag satt ute en stund i solen när han sov. I morse vaknade han före 6, vi lyckades få honom att somna om som tur var.

Kvällsrutinen är ändrad av både mig och Viggo. Han brukade amma och somna relativt smidigt i min säng. Senaste tiden har han klättrat på sänggaveln och ska stå upp, därför har jag lagt honom i spjälsängen två kvällar efter vi ammat. Första kvällen blev han jätteledsen, i går gick det bättre men det tar mellan 1 och 1,5 timme. Envis mamma.

Jag har blandade känslor för att eventuellt försöka sluta amma. Vet inte om någon av oss är redo 😉 I dag hoppade vi över amningen vid 10,30, i stället fick han fruktpuré.

Matsal9majNr2

Nu är det dags för lite kvällsbestyr.

Hoppas veckan har börjat bra för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *