Riktigt varmt

Viggo8maj

Hej på er 🙂

Tänk om värmen kunde fortsätta, det är verkligen ljuvligt nu ♥

Viggo har lekt i skuggan på altanen en stund på förmiddagen. Jag har suttit kortare stunder i solstolen. Mest har jag sprungit runt för att hålla reda på ”flocken”. Det är inte lätt att vara flockledare och hålla reda på en bäbis, två katter och en sambo 😉

Skämt åsido, Viggo har varit med pappa på altanen, inte slappnar jag av helt för det. Mest har jag kollat katterna. Zim har vidgat sina vyer och sprang i väg med fart ut i allmänningen. När han var på väg mot grannområdet fick sambon gå efter honom.

Ikoz såg att kompisen drog. Han som snällt hållit sig på altanen gjorde ett jätteskutt ut genom grinden, gå på gräset utanför gick bra. Nu är det slut på friden, Ikoz har kommit på att han också vill ut på äventyr 🙂 (Dom är innekatter som får gå ut under uppsikt.)

Nu ska vi snart grilla, det ska bli gott och en bra avslutning på härliga dagar.

Viggo8majNr2

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *