Njuter

Viggo7maj

Hej på er 🙂

Njuter till fullo av vädret och min fina familj ♥

Sol och fint väder fyller verkligen på energi för mig 🙂 Hoppas det fortsätter så här. I dag har vi ätit lunch ute på altanen för första gången i år. Trallen doftar gott av såpa.

Zim smet över till granntanten flera gånger i dag med. Skillnaden var att hon hade sin altandörr öppen och satt i dörröppningen. Han var på väg in hos henne, hörde hur hon schasade i väg honom. Jag ropade det magiska ordet: ”GODIS” då sprang han hem. Andra gången lockade inte godis honom speciellt, då blev det utegångsförbud 😉

Katterna får kanske gå ut en stund senare, när det inte är öppet hos grannen. Annars har Zim varit i fågelbadet flera gånger och sprätt vatten med tassarna. Sovstund hade han i ett betonglöv, var väl svalt där. Ikoz är betydligt lugnare och håller sig på altanen.

Viggo7majNr2

Sötsnöre ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *