Kär vän

Viggo&Mamma6maj

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av en efterlängtad och kär vän ♥

Min bästa killkompis som jag inte har träffat på några år, han bor alldeles för långt bort. Det var roligt att träffas. Hade önskat vi hade längre tid, det fanns massor att prata om. Han ligger mig varmt om hjärtat, det känns som det var i går vi sågs ändå på något vis.

Efter det har familjen varit ute. Katterna fick mersmak i går när dom fick vara ute i timmar. Zim smet över till granntanten i vanlig ordning, men i nästa lägenhet ändå bor det en hund 😉 I går fick han sig en utskällning och sprang kvickt hem. Han gick över dit i dag igen. Enligt honom är gräset grönare på andra sidan (eller längre i alla fall)

Blev att vi städade inne i går. Så i dag på eftermiddagen har min sambo äntligen städat altanen. Det som är kvar är att ställa tillbaka allt, just nu står det ute på gräsmattan. Viggo sov i vagnen ett bra tag och jag satt i solen och njöt med ett glas rosé.

Kurrar rejält i magen, vi ska äta hemmagjord pizza. Längtar tills det är klart 🙂

Viggo&Mamma6majNr2

Jag är riktigt mörkhårig, när hände det 😉 Blir mörkare med åren. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra med färgen när det är dags för frisörbesök. Har bara färgat det en gång sedan Viggo föddes, pga hormonerna tappar jag mycket hår.

Viggo&Mamma6majNr3

Med så vackra ögon som Viggos behövs inte alltid ett leende ♥ Snart har nog tanden spruckit igenom, tror på gladare kille igen då. Nu går humöret lite upp och ner.

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

4 svar på ”Kär vän

    • Har en tid bokad i maj, en vecka före Viggo fyller år 🙂 Oj brunt, det vet jag inte om det är jag 😉 I dag var det ”J” som äntligen hälsade på! Hoppas ni har en härlig helg.

        • Haha, precis det känns inte alls som jag. Tack 🙂 Lutar åt att bleka hela utväxten eller mörka ner håret i en färg nära min egen och lägga i ljusa inslag. Vi får se vad det blir. Håret har varit sämre pga hormoner av amningen. Annars brukar jag kunna ”misshandla” det rätt rejält. Hoppas och tror det blir bättre när jag slipper dessa hormoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *