Livskvalitet

Viggo5maj

Hej på er 🙂

I dag har hela familjen njutit i fulla drag ♥

Helt klart bästa dagen, vi har umgåtts i det fina vädret. Pappan drog i väg med Viggo till fotbollsplanen, vi bor precis bredvid. Han ska sparka fotboll innan han har lärt sig att gå 😉 Han har bollsinne och tittar med inlevelse när det är barn på planen som spelar.

Natten däremot var hemsk, jag vaknade i chock av en rejäl smäll. Kastade mig mot sambon och halvskrek: ”Vad var det som small?”. Han gick upp och tittade, allt var lugnt. I dag när han gick förmiddagsturen med Viggo, såg han att dom som bor längst bort i våran radhuslänga fått sin postlåda sprängd. Säkert en smällare, så onödigt.

Det var inte det lättaste att somna om efteråt, massor av tankar. Med tanke på det är jag extra glad över hur underbar dagen varit, fast vi sovit dåligt (sämre än vanligt)

Får se vad det blir av kvällen, vi tar det som det kommer. Lite sugna på att städa altanen när det är fint väder. Vi är så klart ute ändå, men roligare om det är städat.

Viggo&Pappa5maj

Mina hjärtan ♥ Jag är lyckligt lottad ♥

I dag har jag och min sambo varit tillsammans i 5,5 år ♥

Kaffe ute i solen med dom bästa, det är livskvalitet 🙂

Önskar en en fortsatt skön dag.

2 svar på ”Livskvalitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *