Strålande väder

Kök4maj

Hej på er 🙂

I dag kom värmen rejält, vilken underbar dag ♥

När Viggo sov sin förmiddagslur satt jag i solen. Han var ”som vanligt” på väg att vakna efter ca 40 minuter. Jag var precis bakom honom och började gunga vagnen lite. I bland fungerar det, vilket det som tur var gjorde denna gång. Jag fick njuta en stund till.

Jag ville vara ute mer i det sköna vädret. Zim lyckades smita ut, jag tänkte strunt samma och lämnade dörren öppen. Ikoz smög ut efter en stund. Han håller sig på altanen och Zim äter gräs. Viggo var nöjd i ca en kvart, sedan var det bara att gå in.

På eftermiddagen blev Viggo trött. Vi gick ut, men precis allt var spännande att titta på. Han fick sitta upp i vagnen och hoppade över sin sovstund, vilket börjar märkas 😉

Sambon kom hem senare i dag. Dom har haft minnesstund på jobbet för våran arbetskompis ♥ Jag hade gärna varit med, samtidigt tycker jag det hade varit jobbigt. Hade ingen barnvakt, Viggo har aldrig haft barnvakt. Jag var med i tanken. Fick en fin bild skickad till mig av en i min grupp. Vädret var underbart och dom var utomhus ♥

Kök4majNr2

Nu blir min sambo hemma tills på måndag, det känns skönt.

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

2 svar på ”Strålande väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *