Sticklingar

Sticklingar3maj

Hej på er 🙂

Nu får det vända snart för våran goding, att få tänder är inte lätt ♥

Igår kväll ammade han så vi var klara vid 22,40. Sedan väckte han mig strax efter 00 och var otröstlig när pappa försökte lugna honom. Jag har haft en tanke på att sluta amma inom en snar framtid. Det enda som tröstade honom var så klart tutten.

Innan vi har bestämt oss för att sluta helt, känner jag att jag inte kan neka honom när han blir sådär ledsen. ”Varför får jag ena gången men inte andra?”. Har läst att man ska tala om för barnet att brösten sover, precis som han lyssnar på det 😉

I dag har Viggo och jag haft besök. Han brukar oftast vara en solstråle, såvida han inte är trött. Det är första gången han visat upp det här humöret för någon annan. Han slängde sina pusselbitar, det gick inte att ta miste på att gokillen inte var helt nöjd.

När han sover ”middag” är det som att han oftast inte sover klart. Han kan sova ca 40 minuter i vagnen sedan vaknar han. Då vill han gärna fortsätta sova på mig 30-40 min till, vilket inte alltid fungerar. I eftermiddag sov han 40 minuter, kom in trött. Sedan somnade han i pappas famn vilket är ovanligt. Där sov han över en timme ♥

Sticklingar3majNr2

Mina Mårbacka-sticklingar växer 🙂 Dom på översta bilden planterade jag först.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Sticklingar

    • Gullig du 🙂 Det hoppas jag. Kliar i fingrarna inför sommaren, jag vill ha massor av blommor. Förra sommaren var Viggo nyfödd och allt det där fick så klart stå åt sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *