Härligt väder

V-rum2maj

Hej på er 🙂

Natten kändes aningen stökig.

Var det inte Viggo som vaknade och ville amma så var det Ikoz som gick på lådan och gjorde nummer två. Att Viggo sov 7 timmar i helgen verkar ha varit en engångsgrej. Säkert för att han missade sin eftermiddagslur när vi var och shoppade i fredags.

I morse kom sambon och sa att Zim hade kräkts i tresitssoffan. Tur jag har överkast över sofforna, nu är det tvättat i alla fall. Han ligger i Zim 😉

Dagen har varit härlig med sol. Viggo och jag har suttit ute några kortare stunder. Ljuvligt att ta med kaffekoppen och gå ut. Så länge han är nöjd njuter jag i fulla drag av solens strålar. Lusten att få ordning på altanen är stor när solen visar sig.

Viggo är inte på topp, det är en till framtand som håller på att kika fram. Det påverkar hans humör. Jag lider med honom. Han blir ganska kinkig gullplutten ♥

Från och med i dag jobbar min sambo 75 procent.

Nu ska jag gå och ge katterna mat innan Zim stirrar ut mig helt. Kring klockan 17 får dom ”blötmat”. Den rutinen är mycket viktigt att följa tycker Zim som kan klockan 🙂

V-rum2majNr2

Hoppas ni har en härlig start på veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *