Sköna maj

V-rum1maj

Hej på er 🙂

Det blir inte alltid som man har tänkt sig… med en liten kille 😉

Planen var att grilla i går. Det brukar sällan vara problem när Viggo ska sova sin eftermiddagslur. I går blev han trött lagom tills jag skulle hänga tvätt, därför gick sambon ut med honom. Efter 40 minuter var dom tillbaka, med en vaken Viggo. Han hade fascinerats av blåsten och kom inte till ro. Dom gick en sväng till, då somnade han.

Klockan hade tickat i väg. Sambon skulle handla och köttet marineras. Vi kom fram till att vi troligtvis skulle ha middagen klar när Viggo skulle äta välling och sedan nattas. Smidigast blev att ändra maten till en smarrig sallad i stället, med bland annat rökt fläskfilé och halloumi 🙂 Får se om det blir att grilla i dag, det är i alla fall tanken.

På kvällarna när jag har nattat Viggo plockar vi undan alla leksaker. Känns skönt att sätta sig i soffan ett tag när det är ett rent på golvet. Jag tände ljus och vi myste i går ♥

V-rum1majNr2

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *