Våran cooling

Jeansjacka30april

Hej på er 🙂

Håller tummen för att våran goding kommer sova bättre på nätterna fortsättningsvis ♥

Trodde att han skulle somna tidigare igår eftersom han missade sin eftermiddagslur. På hela dagen sov han ca 1 timme. Han sov inte i bilen hem heller 😉 Jag nattade honom vid 20-tiden. Han ammade och vi var klara 20,30. Sedan väckte han mig 00,15.

Efter det sov han sött till 7,30 i morse. Jag vaknar flera gånger ändå och tittar till honom, är så van vid det. Att han sov över 7 timmar känns kanon.

Viggo har fått sin första jeansjacka och skor, åh jag smäller av vad gulligt. Hittade en del fint till honom som jag är väldigt nöjd med. Min absoluta favoritfärg till honom är mörkblå/marinblått. Han passar så bra i det med sina vackra, stora blåa ögon ♥

Tänk att det redan är maj månad i morgon. Det innebär födelsemånad och 1-års kalas för Viggo, vad stort. Tiden går nästan för fort. Önskar massor av sol och härligt väder. I dag tar vi det rätt lugnt, jag är trött efter gårdagen. I kväll ska vi grilla och mysa.

Nu när Viggo har blivit lite större är dragkedja på pyjamas att föredra. Han gillar inte alls när vi ska knäppa en massa knappar och han är nybadad och trött 😉

Önskar er en riktigt mysig sista april.

4 svar på ”Våran cooling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *