11 månader

Hej på er 🙂

I dag är våran goding 11 månader. Kan inte förstå att han blir 1 år om en månad ♥

Jag skulle få sova längre i dag. Sambon hade gjort sina timmar för den här veckan. Låg i sängen och lyssnade på Viggo som grejade nere. Fick ett infall att jag skulle vilja åka till ett köpcenter i samma stad som min syster med familj bor i. Gick ner och gav det på förslag till min sambo. Sagt och gjort, var bara att börja fixa för att ta oss i väg 🙂

Viggo är ingen ”vanlig” bäbis som slocknar i bilen, han var vaken 1 timme. När vi började närma oss, då somnade han någon minut. På köpcentret hände det för mycket, han kom inte till ro. Vi började med att ge honom lunch, efter det åt vi själva. Sedan strosade vi runt. Det gick bra, när han blev för trött gick sambon fram och tillbaka utanför H&M så jag fick titta i lugn och ro. Viggo somnade och sov ca 1 timme.

För första gången har jag ammat honom i en offentlig miljö. Dom har ett amningsrum vid toaletterna, det finns ett skynke som går att dra för lite i alla fall. Där satt jag och ammade. Då stannade en äldre dam och tittade, jag vände bort blicken. Min sambo sa efteråt att hon hade backat tillbaka och riktigt tittat. Vad är det med folk? Det står en skylt ”Amningsrum”. Jag känner mig nöjd, för Viggo mådde bra det är huvudsaken.

När vi var klara chansade jag och ringde min syster. Hennes bäbis föddes den 26 april. Jag hade nog inte velat ta emot besök så tidigt, det är hennes andra barn. Hon tyckte vi skulle komma förbi. Vi var bara där en kort stund. Viggo fick äta middag. Sa hej och beundrade det lilla underverket ♥ Nu känns Viggo plötsligt ganska stor 😉

Vi har varit hemma en stund, hela familjen har fått mat i magen. (Viggo välling) Nu är han nybadad, dags för läggdags. Jag är nöjd med dagen, skoj att vi kom i väg spontant.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”11 månader

    • Syrran sa att förra gången vi träffades, då tyckte hon Viggo var liten. Men det var annat i dag, stora killen 🙂 Ja jag säger detsamma! Är stolt över mig själv att jag inte brydde mig mer än vad jag gjorde. Men sambon såg ju hur hon stirrade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *