SKIT-kul

V-rum28april

Hej på er 🙂

I dag har min sambo jobbat hemifrån.

Han hade ett telefonmöte på eftermiddagen och började senare. Viggo gav oss sovmorgon till 8. Sambon dammsög nere och jag moppade golven. Vi låg bra till tidsmässigt. Bland annat strök jag duken på köksbordet för Ikoz hade legat på den.

Vid 17,30 skulle jag få besök 🙂 Sambon skulle jobba till 16,00, efter det skulle han gå ut med Viggo så han fick sova. Då skulle jag passa på att duscha och tvätta håret, som jag bara gör två gånger i veckan (tvättar håret alltså). Lyx som tar en liten stund.

Viggo började bli trött strax före 16. Zim passade på att gå på lådan och var dålig i magen, han ”misslyckades” dessutom. Det var ett skit-spår från hallen in i köket. Han hade givetvis hoppat upp på bordet och ”stämplat” min nystrukna köksduk 😉

Jag stängde in Zim på toaletten, skickade ett meddelande till sambon och tog med mig en trött Viggo och gick ut på altanen och la honom i vagnen. Sambon fick ta reda på det värsta. När Viggo hade somnat moppade jag golven på nytt, där Zim hade varit.

Både jag och katten hann duscha innan besöket. Kvällen var trevlig. Vi fikade och pratade, tills det var dags att natta Viggo. Att det ska skita sig i bland hör visst till 😉

V-rum28aprilNr2

Hoppas ni har haft en härlig dag 🙂

5 svar på ”SKIT-kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *