Grattis syster till lillkillen

Krokusar26aprilNr3

Hej på er 🙂

Jag har blivit moster (igen) till en liten kille. Stort grattis till dig och familjen fina syster ♥

Avslutade gårdagen med ett skönt bad. Jag blev kall efter jag hade varit ute och rensat landen. Jag har inte badat sedan Viggo låg i min mage. Då tyckte jag det kändes smått obehagligt att luta mig bakåt, att magen var tung. Innan jag hade badat klart gjorde Viggo mig sällskap en stund, det var första gången någon av oss badade med honom.

I morse började min sambo jobba senare, jag fick dra mig en stund i sängen. Ovant att han kom hem bara för en stund sedan. Från nästa vecka börjar han jobba 75 procent.

På vägen hem från jobbet har han lämnat in ett paket på posten åt mig. Jag beställde ett par bikinibyxor från Ellos och fick en bh 😉 Jag avvaktar med att köpa överdel tills Viggo har slutat amma. Hoppas på en ”lättare” storlek än F-kupa.

Krokusar26april

Krokusarna blommar fint på framsidan.

Krokusar26aprilNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *