Overkligt

Matsal25april

Hej på er 🙂

Eftermiddagen och kvällen var tung i går ♥

Jag fick veta att en arbetskompis till mig somnade in i lördags. Allt har gått fort, hon hade cancer. När jag skulle natta Viggo och slappnade av i sängen var det ingen hejd på tårarna. Han var så fin, såg mig i ögonen. Sedan la han sig mot mig på sidan och höll om mig, tårarna rann ännu mer. Mitt lilla hjärta kände att mamma var ledsen ♥

Mina tankar till hennes anhöriga. Livet är orättvist. Hon var verkligen en person med livsglädje som ville kämpa, men det var försent. Du kommer att vara saknad ♥

När sambon kom hem i dag tog jag två Alvedon, klädde på mig och gick ut och rev i landen på framsidan. Vilket resulterade en full säck med visset. Kyligt men välbehövligt.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Overkligt

    • Jag förstår det 🙁 Jag har haft blandade känslor, jag hade velat vara där med gruppen, samtidigt som det var skönt att få vara hemma och gråta i fred. Jag hade inte fixat att jobba alls i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *