Caliente Pink

Kök24april

Hej på er 🙂

I dag var det tänkt att jag skulle få (ta) en välbehövlig sovmorgon ♥

Låg i sängen en halvtimme, huvudet var redan i gång. Tänkte på frukost, att jag var hungrig och att jag ville vara med mina underbara grabbar. Jag klev upp och förvånade sambon som frågade: ”Vad blev det där då?”. Det blev ingenting alls svarade jag 😉

Gårdagen gick väldigt fort. Förbereda kalas och sedan ha gäster. Efter det var vi nöjda men trötta. I dag vill jag vara med dom båda så mycket som möjligt och ta det lugnt. Vi (behöver) städa övervåningen mer noga, golven är i behov av att jag moppar dom. Katterna har en kattlåda på hallen uppe och den andra på toaletten där.

Min sambo fick fina presenter i går. En av dom var denna vackra pelargon. Årets pelargon 2016 som heter Caliente Pink. Den fick han av sin mamma, hon vet att jag gillar pelargoner 😉 Krukan är också min stil. Jag är duktigast på Mårbackapelargoner. Hoppas den här klarar sig, då får den flytta ut på altanen när det har blivit varmare.

Extra roligt var att Viggos kusin som är ca 1,5 år med familj kom. Det var full fart på henne. Nästan alla satt på golvet och lekte, blir så med två små. Viggo fick en stor boll av farmor med Bamse på som han gillar. Blir att bolla en hel del med honom.

Det haglade i går och det har snöat i dag. Snart är det maj månad, vart är våren?

Pelargon24aprilNr2

En riktig färgklick ♥

Pelargon24april

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Caliente Pink

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *