Kalas

Matsal23april

Hej på er 🙂

I dag har vi haft kalas för världens bästa sambo och pappa ♥

Det har varit en bra dag, roligt att träffa alla. Jag hann få i mig en kopp kaffe, men ingen tårta eller fika. För då var det dags för Viggo att amma och sova. Jag och Viggo tog en kort promenad, sedan sussade han sött på altanen ca 45 minuter.

Vi fixade en del innan kalaset. Trött och en aning stressad sa jag till min sambo att vi kunde ställa undan Viggos lära-gå-vagn i LEKSTUGAN. Han tittade frågande på mig, vi har ingen lekstuga 😉 Jag menade tvättstugan så klart. Jag hann till och med få på mig smink. Skönt att pusta ut en stund innan alla kom, känslan av ”jag hann” är härlig.

Fint att duka med nya greengate muggarna, sockerskålen, gräddkannan och servetterna. Invigde även ett kakfat jag tycker om. Det var mycket kakor, så det var mest dom man såg. Rosor som var snabba att nicka blev vackra i en hjärtformad skål ♥

Matsal23aprilNr3

 

Matsal23aprilNr2

 

Matsal23aprilNr4

Hoppas ni har en härlig lördagskväll 🙂 Här blir det hemmagjord kebabtallrik till middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *