Städdag

Kök20april

Hej på er 🙂

Min sambo är hemma i dag, vi städar och pysslar. I morgon fyller han 33 år ♥ På lördag blir det kalas. Han jobbar i morgon och på vägen hem hämtar han en tårta.

Det känns i kroppen att jag planterade blommor i går. Jag har kanske inte den bästa arbetsställningen, jag sitter på huk och har en säck med jord, en med koskit och en med lecakulor. Har ett planteringsbord, men hamnar alltid på altangolvet bland mina säckar.

Känner mig nöjd, fint med vårblommor. Det har kikat upp fler krokusar i landet med ♥

Glömde skriva i går att Viggo tog sig en ännu längre sovstund på dagen. Han sov ca 2,5 timme. Jag är inte van att han sover så länge och vågar knappt gå på toaletten kring tiden han vanligtvis vaknar. Som tur var sussade han sött när jag ändå gick.

I dag hade det passat att han sov länge, med tanke på att vi har en del att göra. Men då bestämde han sig för att sova en förhållandevis kortare stund. Han sov en kortis på eftermiddagen med. Vi har ändå haft väldigt bra flyt och känner oss nöjda.

Kök20aprilNr2

Härligt med solens strålar. Ikoz låg på bordet och jäste 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Städdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *