Finbesök

Matsal19april

Hej på er 🙂

I dag har Viggo och jag haft besök av ”mini” och hans mamma ♥

Viggo och jag tog en promenad innan. Det var före 11, trodde vi skulle hinna gott och väl tills vi fick besök vid 13,30. Just i dag bestämde sig min goa kille för att sova ca 2 timmar. Han hade precis ätit klart när dom kom. Det är bara att ta det som det kommer.

Viggo är nyfiken på honom och ville vara nära och titta. Han drog av honom ena strumpan. Han tar alltid av sig sina egna strumpor, så det var säkert snällt menat. Mammorna har fikat och pratat, så gott det går med två små buskillar 😉

Jag var riktigt trött i går, hade kunnat gå och lägga mig före Viggo. I stället gjorde jag kaffe åt mig och sambon, sedan drog jag igång som en Duracellkanin. Började med att stryka två dukar till köket. Fick för mig att sätta upp ett par blommiga gardiner i matsalen och då ville jag ha en neutral duk och måste stryka gardinerna och duken.

Matsal19aprilNr2

Det var snö i morse, det hindrar inte att ha vårkänslor inne 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *