Tandhygienisten

Viggo&minkusin18april

Hej på er 🙂

Gårdagen blev ett härligt avslut på helgen ♥

Vi åkte och hälsade på Viggos gammelfarmor. När vi skulle fika kom hans mormor och fikade med oss. En stund innan vi skulle åka hem dök min faster och kusin upp. Roligt att träffa alla. Viggo gillar min gulliga kusin, han vill gärna leka med henne.

Min sambo sa att hon nästan är en minikopia av mig 😉 Långt blont hår och glasögon.

I dag har vi varit på BVC och träffat en tandhygienist och pratat om Viggos tänder. Han har en tand som har kommit upp en bit, men det är fler på gång. Vi ska börja borsta tänderna på honom nu, det blir spännande att se hur det går. Gäller att komma i håg.

Efter besöket åkte vi till min favoritblomsteraffär. Köpte 4 mårbackapelargoner och 10 penséer, så nu har jag att göra. Det är fortfarande frost till och från, men hoppas dom klarar sig. Ljungen på framsidan ser trött ut och jag har länge velat byta ut dom.

Viggo sov en kortis i förmiddags. Han höll humöret uppe så länge vi var ute på. Sedan somnade han i bilen och fick sova vidare på altanen i vagnen ♥ När han vaknade var han både trött och hungrig. Blev en del tårar och bara mamma som dög. Nu har han mat i magen. Pappan har precis gett honom efterrätt, det blev djungeldessert.

Viggo&minkusin18aprilNr2

Han har verkligen ett gott öga till min söta kusin ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Tandhygienisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *