Katten behöver en pall

Sovrum17april

Hej på er 🙂

Tror hela familjen var lite ur form i går ♥

Skulle det inte finnas dagar vi inte är på topp och saker strulade, skulle vi säkert inte värdesätta dom bra lika mycket 😉 Jag har haft mer ont ett tag och i går kändes det som jag skulle bli sjuk. Får påminna mig själv att jag kan känna så i bland av trötthet.

Nu sitter grinden på plats nere i hallen, vilket är viktigast. Det gick ok. Jag målade träbiten sambon fäst grinden på två gånger i går. Vi har bara ett problem, Ikoz vågar inte hoppa över den 🙂 Zim som fortfarande hade tratt i går, hoppade utan problem.

Ikoz har försökt använda barnvagnen som språngbräda, eller ta sig genom spjälorna där han inte får plats. Min Sambo sa: ”Ska vi ställa dit en liten pall”. Haha, hjälp mig katten behöver en pall. Den är bara stängd i bland och är öppen om vi inte är hemma.

Bilder från sovrummet. Gardinkappa är inte riktigt min stil, vill ha hissgardiner. Fönstret har mått som är svårt att hitta något som passar. (Jag kan inte sy) Gillar ljusare rosa än den här gardinen, tycker det blev sött ändå. Testade bara och den blev kvar 🙂

Sovrum17aprilNr2

På nätterna står spjälsängen bredvid mig ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Katten behöver en pall

    • Ja jag tyckte synd om honom. Sambon stod innanför grinden i trappen och lockade med kattgodis i går. Zim flög över utan problem och Ikoz sprang fram och tillbaka och letade ett hål in 🙂 I värsta fall får vi väl ta bort en spjäla i trappen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *