Smidigt

Hej på er 🙂

Regnväder här. Pappan hade tur, det regnade betydligt mer när han hade kommit in, än när dom var ute på promenad. Gokillen sussade på altanen ca 35 minuter.

Viggo har sovit bra flera kvällar, jag har inte behövt gå till honom efter nattningen. I går fick jag däremot gå upp några gånger, han gnydde till. Han sätter sig i sängen och väntar på mig. Han blir lugn när jag lägger mig bredvid honom, då håller han om mig ♥

I dag känner jag mig lite smått frustrerad. Inte ofta det händer, jag brukar vara duktig på att glädjas åt det vi hinner med. Att vi är tillsammans och myser våran lilla familj. Skulle önska att något utöver det ”vanliga” gick smidigt bara.

Tänker på taklisterna som sambon började med, som stannade av. Att han får ont kan vi inte styra över, det är en självklarhet att lyssna på kroppen. Sedan skulle han sätta upp en grind i trappen här om dagen. Viggo dras dit, det står väl inte på så går han.

Det var inte så enkelt som vi trodde. Det behövs fixas småbitar av trä, sambon jublar. Vi vet att det ordnar sig, det kanske tar något längre tid än vi hoppats.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Bilder i repris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *