Kyligt

Matsal14april

Hej på er 🙂

Viggo somnade vid mitt bröst i dag när han ammade strax före 11 ♥

Jag kunde klä honom sovandes, han protesterade bara när mössan skulle på. Vi gick den vanliga morgonrundan på en kvart, fast han redan hade somnat. Det var minst sagt friskt ute. Han sov ca 1,5 timme. Skönt när han kan sova längre, han blir gladare då.

På eftermiddagen lyckades pappa få honom att somna i hans famn, han kör någon magisk gungning 🙂 Det var fortfarande kyligt ute, ingen av oss hade någon större lust att gå på promenad. När Viggo hade somnat var det bara att lyfta ut honom i vagnen.

I dag hade jag nästan kunnat göra natt när klockan var 16, är tröttare än vanligt. Jag sitter i soffan och kurar under en filt. Vill byta det här kyliga vädret mot värme 😉

Viggo är kinkig i kväll. Det ser ut som en av framtänderna är på väg, kan vara det som gör att humöret inte är på topp. Han har suttit med is-nappen tidigare ♥

Tulpaner14april

Fina tulpanerna jag fick av sambon här om dagen ♥

Haha, tänkte skriva ”god natt” (jaaa jag är trött) Önskar er en skön kväll 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *