Krokusar

Krokusar13april

Hej på er 🙂

Äntligen blommar första krokusen ♥

En fin färgklick i landet på framsidan, som en liten solstråle. Snart är landet fullt av vårblommor. För något år sedan planterade jag fler krokusar. Året efter undrade jag vad det var för gult som kom upp i landet 🙂 lökarna jag köpte skulle inte vara gula.

Senaste tiden har jag varit nöjd med hur bra Viggos och mina rutiner fungerar. Kliva upp (för) tidigt det har jag givetvis räknat med, leka, frukost för honom sedan för mig, leka igen på golvet, amma ca 11, vagnpromenad ca 15 minuter för att Viggo ska få sova vidare sedan på altanen. Han brukar även sova efter en tur på eftermiddagen.

Vet att rutiner kan ändras med en liten, det har det gjort flera gånger förut 😉

I dag är min sambo hemma, snäll som han är fick jag vila i morse. När jag kom ner var det tyst, då sov Viggo redan (inne). Han var glad när han vaknade, men blev trött-sur senare. På eftermiddagen sov han ute i vagnen 40 minuter, och i min famn 45 minuter.

Jag fick mens i går, hade det på känn. Jag ogillar verkligen dessa hormoner, det har blivit sämre efter jag fick Viggo. Kan störa mig på minsta lilla. Därför bjöd jag min sambo på att berätta: ”Jag har fått mens, nu vet du varför jag är sur” 😉

Krokusar13aprilNr3

Krokusen när solen gått i moln, vacker.

Hoppas ni har en härlig dag.

2 svar på ”Krokusar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *