Härligt väder

Greengate12aprilNr3

Hej på er 🙂

I natt lät Viggo bli att väcka mig på 5 timmar ♥

Det är rekord nu och något jag inte är bortskämd med. Han sov när vi gick och la oss, därför fick han ligga kvar i min säng bredvid mig. Vid 00,30 ammade han sista gången för kvällen, då flyttade vi över honom i spjälsängen. Sedan vaknade han vid 4,30.

I dag har min sambo varit till läkaren igen, han kommer fortsätta jobba 50 procent april ut. Han har besiktat bilen också, det gick ok men blir en ombesiktning.

Vilket härligt väder det har varit. På eftermiddagsturen var pappan med oss. Jag sa från början att Viggo inte verkade som han ville sova. Mycket riktigt, han var vaken hela vägen. Mamma har alltid rätt (?) 😉 Får se om han gör natt tidigare än vanligt.

Nu blir det pizza, på en tisdag. Tiden rann i väg, Viggo ville inte sova och kräver all uppmärksamhet, mamman har ont i ryggen. Kändes som läge för vardagslyx.

Greengate12aprilNr2

I vitrinskåpet just nu. Mestadels greengate och muggarna från Ö&B 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *