Ny vecka

Matsal11april

Hej på er 🙂

I morse skulle sambons klocka ringa 5,15. Den här mamman var vaken innan och viskade: ”Stäng av larmet”. Allt för att godbiten skulle fortsätta sova, givetvis vaknade han 5,15 och ville amma. Skönt att han somnade om efteråt och vaknade 7,15.

Min sambo har varit i stora staden och jobbat, därav klev han upp (för) tidigt. Blev en lång dag. I kväll blir det lugnt och bara mysa tillsammans här hemma.

Viggo vaknade på ett strålande humör, det är härligt. Han stod i sängen och vinkade igen och sa: ”Ka”, det måste betyda vinka 😉 Vi har varit ut på två turer. Den första sov han 1 timme ute och fortsatte sova en halvtimme i min famn inne, så mysigt ♥

På eftermiddagen tog han längre tid på sig att somna. Jag hann lagom ställa honom på altanen så började det regna. Det är härligt att ha tur i bland. När han vaknade efter den kortare sovstunden var humöret inte lika glatt, tror han var hungrig. Med mat i magen leker han för fullt på golvet igen. Pappan har också hunnit komma hem.

Matsal11aprilNr2

Hoppas ni har haft en bra start på veckan 🙂

2 svar på ”Ny vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *