Ljuvligt

Blommor10april

Hej på er 🙂

Vilken ljuvlig dag det har varit i dag, solsken och klarblå himmel. Jag har suttit i solen en stund. Viggo sov middag bredvid mig i vagnen. Jag passade på och rensa bort lite visset i landet, nu finns det plats att växa för scillan som precis har börjat slå ut.

Dom flesta vårblommor vi har är på framsidan, där är det mer skuggigt och tar längre tid innan dom tittar fram. Efter jag kastat trånande blickar mot krokusar hos en granne sa min sambo: ”Vi har vårat härliga kvar när det har blommat över hos andra”.

Det var riktigt gott med grillat i går. Till det hade vi klyftpotatis, sallad och sambon hade gjort egen bearnaisesås. Han hade lagt upp en portion åt mig och när jag såg den sa jag: ”Vad mycket potatis”. Jag fick mig en pik sedan när jag hade ätit upp allt 😉

I början när vi bodde här grillade vi hela vintrarna, nyhetens behag. Vi tyckte det var lyx att kunna gå ut på våran egen tomt. Tidigare bodde vi högst upp i en lägenhet, grillade i bland ute på gräsmattan. Så mycket smidigare att bara kunna gå ut, det uppskattar vi.

Blommor10aprilNr2

Vackert 🙂 (står högt upp där katter/bäbis inte når)

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *